Με λογισμό και μ’ όνειρο

Συναυλία στο Ηράκλειο της Κρήτης

Με λογισμό και μ’ όνειρο

“Με Λογισμό και μ’ όνειρο” τιτλοφορείται η μοναδική συναυλία που θα παρουσιάσει ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης 21:00. Ο χώρος της συναυλίας είναι το νέο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου στην θέση 2 Αοράκια, δίπλα στην Βιομηχανική περιοχή της πόλης. Το πρόγραμμα αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ηρώδειο την 1η Σεπτεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία.

 

2aorakia
Τον μουσικοσυνθέτη συνοδεύει μια εκλεκτή ομάδα καλλιτεχνών ενώ συμμετέχουν και χορωδίες του νησιού. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το γνωστό τραγούδι που πρωτοερμήνευσε ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης , “Κρήτη μου όμορφο νησί”, θα ερμηνεύσει  στην αρχή της παράστασης η χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Ηρακλείου. Άλλες χορωδίες που συμμετέχουν είναι η 20μελής Ορχήστρα “Παλίντονος Αρμονία”, Η Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου, το Χορωδιακό Σύνολο Δήμου Ιεράπετρας και το Βυζαντινό Χορωδιακό Σύνολο Αγίου Μηνά. Από τους γνωστούς ερμηνευτές ξεχωρίζουν ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, ο Vassilikos και η σοπράνο Έλενα Κελεσίδη. Το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό καθώς η συναυλία, που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, μοιάζει περισσότερο με ένα γενικό κάλεσμα παρά με μια απλή παράσταση. Είναι σίγουρο ότι ο μουσικοσυνθέτης θα βάλει τα δυνατά του για να παρουσιάσει ένα άρτιο αποτέλεσμα εδώ, στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων θα παρατηρήσω ότι εμείς οι Κρητικοί είμαστε τυχεροί, καθώς θα απολαύσουμε την συναυλία σε αισθητά χαμηλότερες τιμές από τις αντίστοιχες στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Συγκεκριμένα οι τιμές έχουν ως εξής:

25 € (VIP – Αρένα), 20€ (Ανατολική, Δυτική Κερκίδα), 15€ (Νότια Κερκίδα) και 10 € (Φοιτητικό – Ανέργων).
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στους παρακάτω χώρους:

Public Ηρακλείου και Χανίων / Δισκοπωλείο Αεράκης (Πλ. Κοραή 14, 2810-225758)/ Ελευθερουδάκης (Οδός 1821 Αρ.2, 2810-227500), Ξενοδοχείο Galaxy (Λ.Δημοκρατίας 75), Livetickets.gr.

Η συναυλία είναι παραγωγή της Live 2, σας παραθέτουμε και τον ιστότοπό της για τυχόν επικοινωνία. Καλή διασκέδαση και ελπίζω να σας ανεβάσει λίγο το ηθικό που το βλέπω πεσμένο τώρα τελευταία 🙁

Πηγές:  Εφημερίδα Πατρίδα, Voreini.gr, cretalive.gr και άλλες πηγές από το διαδίκτυο.

Υ.Γ Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια παλιότερη αναφορά  μας για τα “Μαλαματένια Λόγια”

 

Tiny Url :  http://tiny.cc/m4qv7w

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.